Blog Arşivi

Duyuru


13 Eylül 2012

Joomla 2.5.7 Yayınlandı

Ayrıntılı açıklamalar ile güncelleme veya tam paketi buradan indirip lokal ve web ortamında kullanabilirsiniz. Bu sürümde önceki pakette tespit edilen bazı hatalar ve güvenlik sorunları giderilmiştir. 

Güvenliğiniz için sitenizi güncelleştirmeyi ihmal etmeyin.


Türkçe Dil Dosyasının Yüklenmesi
Sitenizi güncelledikten sonra güncel dil dosyasını sitenize yüklemek için Eklenti Yöneticisini açın ve son kısımda bulunan "COM_INSTALLER_SUBMENU_LANGUAGES" bağlantısına tıklayın. Açılan listede Türkçe dil seçeneğini işaretleyerek dil dosyasını sitenize yükleyebilirsiniz. Yükleme sonrası dil hataları düzelecektir. Düzelme görünmüyorsa önbelleği temizleyin. Hata devam ediyorsa dil dosyasında güncelleme eksikliğinden bahsedebiliriz. Sehven meydana gelen bu hatayı rapor etmeyi ihmal etmeyin.

Not: Joomla resmi sitesi akredite edilmiş dil dosyalarının yüklenmesini tavsiye etmektedir ve akredite edilmiş  mevcut dil dosyaları yönetim sayfasından kolaylıkla yüklenebilmektedir. Mecut dil dosyaları yönetim sayfası üzerinden yükleneceğinden haricen çevirisi yapılan dil dosyalarına ihtiyaç bulunmamaktadır. Bu nedenle tarafımdan Türkçe dil dosyası çevirisi yapılmayacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kişi ve kurumları hedef alacak yorumlar ile siyasi ve ideolojik yorumlar yapmayın lütfen.