Blog Arşivi

Duyuru


30 Mart 2011

10 Adet Bedava Joomla Fotoğraf Eklentisi

Joomla sitenizde kullanabileceğiniz bedava fotoğraf eklentileri.

Not: Parantez içinde belirtilen 1.0 - 1.5- ve 1.6 ibaresi desteklediği joomla sürümleridir.


Bağlantıya tıkladığınızda indirme ve demo bağlantısını görmeniz mümkündür.

Listede yer almayan diğer eklentileri yorum bölümünden paylaşırsanız fotoğraf eklentileri kaynağımız mükemmel olacaktır.


1- Sigplus (1.5 - 1.6)

Basit ve lightbox, kayma ve diğerleri arasında atlıkarınca gibi seçenekleri de dahil, yararlı özellikleri ile büyük bir set sunuyor. Ayrıca görüntü marjı, sınır çizgileri, iç kaydırıcı/rotator yönlendirme, animasyon hızı vb gibi birçok önemli özellikleri yapılandırabilirsiniz.


2. Phoca Gallery
(1.5 - 1.6)

Bu son derece popüler ve verimli Joomla fotoğraf galerisi tek kelimeyle mükemmel hale getirecek hoş özellikleri bir gruplama vardır. Lightbox'lar, slayt gösterileri, Shadowbox etkileri ve diğer birçok harika seçenekler Phoca Galerisi'ni kullanarak mevcuttur.

3. Art Sexy Lightbox Lite (1.5 - 1.6)

Seksi sanat Lightbox Lite, serin lightbox efekti ile görüntüler, bir sayfada birden fazla galerileri destekler ve kolayca galeri görünümünü değiştirebilirsiniz, 6 çeşitli şablonu vardır.

4. Sige (1.0 - 1.5 - 1.6)

Basit Resim Galerisi genişletilmiş Slimbox, Lytebox, Ajax ve Mootools, üzerlerine nesil ve depolama, yükleme seçeneği ve filigran fonksiyonunun entegrasyonu gibi kullanışlı seçenekler vardır ve en önemli özellikleri arasındaki eklentileridir.

5. Ignite Gallery (1.5 - 1.6)

Kategoriler, alt kategoriler, slayt gösterisi, resim etiketleme, arama, resim indirme, derecelendirme, yorum entegre, erişim kontrolu vs. gibi bir çok fonksiyonel özellikleri arasında.

6. Ozio (1.5 - 1.6)

Bu galeri ile etkileyici 3D animasyon kullanarak bir çok muhteşem bir şekilde fotoğraf sunmaya olanak sağlar. Ziyaretçilerinizin çok eğlenceli olduğu için fotoğraflarınızın oynamasını seveceksiniz. Bu listemizdeki en güzel fotoğraf galerisi uygulamasıdır.

7. JoomGallery (1.5)

Büyüleyici Thickbox veya Slimbox etkileri, yapılandırılabilir filigran ve daha birçok özellik, Kategorileri gösteren resimler (küçük, detay görüntüleri ve orijinal görüntüler) 3 ayrı boyutta sunuyor.

8. Simple Image Gallery (1.5 - 1.6)

Bu eklenti hızlı bir şekilde istediğiniz sadelikte basitçe web sitenizde fotoğraf gösterimi sağlar.Bu sizin için mükemmel olabilir.Tüm resimleri tam boyutlu görüntülemek için küçük ve lightbox efektleri için Polaroid gibi arka plan ile ızgara sunulmuştur.

9. RSGallery2 (1.0 - 1.5)

Web siteniz için bu tam fotoğraf galerisi bileşeni kurun ve mükemmel performansın keyfini çıkarın.

10. CSS Gallery (1.5 - 1.6)

CSS Galeri arkasındaki temel sır, eklentinin X-HTML ile çalışması ve JavaScript, Flash veya başka herhangi bir script/oyuncu olmadan CSS olmasıdır. Bu yüzden, belki de sadık CSS hayranları ile basit şeyleri çalışırken sevenler için kullanmak ilginç olacaktır.

Kaynak

Resimlerle ilgili çeşitli modülleri burada (demo-indir) bulabilirsiniz.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kişi ve kurumları hedef alacak yorumlar ile siyasi ve ideolojik yorumlar yapmayın lütfen.