Blog Arşivi

Duyuru


09 Ekim 2012

Joomla 3.0.1 Güvenlik Sürümü Yayınlandı

Joomla 3.0.1 sürüm yayınlandı.  Bu sürümde önceki sürümde tesbit edilen çok sayıda yüksek öncelikli sorunlar giderilmiştir. Güvenliğiniz için 3.0.0 sürüm kullananlar 3.0.1 sürüme yükseltme yapmalıdır.


Ancak güncelleme yapmadan önce aşağıdaki açıklamaları okumanız faydalı olacaktır.


3.0.0 Kullanan Siteler İçin:
Güncelleme yapmadan önce Joomla download sayfasında bulunan joomla_3-0-0_hotpatch.zip dosyasını indirip yönetim sayfasından sitenize yükleyin. Bu yama yüklenmediği zaman sitenizde 3.0.1 sürüm güncellemesi gözükmeyecek ve yükseltme yapmanız mümkün olmayacaktır.

Yamayı yükledikten sonra 3.0.1 sürüm güncelleme uyarısı görünecek ve bu uyarı doğrultusunda sitenizi 3.0.1 sürüme yükseltebilirsiniz. Güncelleme sırasında FTP bilgileri gerekebilir. Gerekli bilgileri girdikten sonra yükleme yapılabilecekdir.


Not: Joomla resmi sitesi akredite edilmiş dil dosyalarının yüklenmesini tavsiye etmektedir ve akredite edilmiş  mevcut dil dosyaları yönetim sayfasından kolaylıkla yüklenebilmektedir. Mecut dil dosyaları yönetim sayfası üzerinden yükleneceğinden haricen çevirisi yapılan dil dosyalarına ihtiyaç bulunmamaktadır. Bu nedenle tarafımdan Türkçe dil dosyası çevirisi yapılmamaktatır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kişi ve kurumları hedef alacak yorumlar ile siyasi ve ideolojik yorumlar yapmayın lütfen.