Blog Arşivi

Duyuru


30 Mayıs 2020

Online Alışveriş Mağduru Olmayın


Covid 19 salgını nedeniyle alışverişlerin büyük kısmı online ticaret sitelerine yönlenmiş durumda. Yüzlerce E-Ticaret sitelerinde yaptığınız araştırmalar sonucu uygun ürünü alıyorsunuz ve ürün özverili kargo çalışanları tarafından kapınıza kadar getiriliyor.

Pandemi nedeniyle dolandırıcılar bu yoğunluğu kendilerince fırsata çevirip sahte alışveriş siteleri kurmaları muhtemeldir. Bunlara lütfen dikkat edin.  Önceliğimizin kurumsal E-Ticaret siteleri olması gerektiğini düşünüyorum.

Ancak, alışveriş öncesi dikkat etmeniz hususlar olduğunu da unutmamanız gerekiyor.

İstediğiniz ürünü uygun fiyata herhangi bir E-Ticaret sitesinde buldunuz. Ürünü sipariş vermeden önce E-Ticaret sitesini araştırın lütfen. Müşteriye yaklaşımı, geri dönüşleri, iade şartları, ürünü teslim edip etmediği gibi bir çok paylaşımlar şikayet sitelerinde mevcut. Bunları okumanız size o E-Ticaret sitesi hakkında geniş bilgi verecektir.

Geçenlerde ihtiyacım olan bir ürünü araştırırken bir online E-Ticaret sitesinde çok uygun fiyata satıldığını gördüm.  Ürün fiyatı “beni al” diyor ama o site hakkında onlarca olumsuz şikayetler bulunduğunu görünce vazgeçtim. Hem para öde hem mağdur ol.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kişi ve kurumları hedef alacak yorumlar ile siyasi ve ideolojik yorumlar yapmayın lütfen.