Blog Arşivi

Duyuru


01 Kasım 2013

Bedava 6 Aylık Android KIS Lisansı

Windows işletim sistemine yavaş yavaş veda ediyoruz gibi geliyor bana. Akıllı telefonlar sayesinde android işletim sistemiyle iyice ahbap olduk sayılır.  Buna paralel olarak hayatımıza Androd işletim tabanlı tabletlerde girmeye başladı.


Android işletim kullandığımız telefon ve tabletler ile haberimiz olmadan yabancı kişilerde özel yaşantımıza göz koymaya başladılar. Hacker olarak adlandırılan (..................................) bu kişilere önlem almanız çok önemlidir. Güvenliğiniz için iyi bir antivirüs kullanmanız gerekmektedir. Google play’da kullanılabilecek çeşitli üreticilere ait antivirüs yazılımlar mevcuttur. Tavsiyem Android işlemcili telefon veya tabletiniz için Kaspersky Internet Security.

Android için Kaspersky Internet Security 180 günlük günlük lisans kodunuz ile yasal olarak bir kampanya kapsamında buradaki site vasıtasıyla temin etmenize yardımcı olmaya çalışacağım.

İlk önce buradan siteye üye olmanız gerekir.( Her üyelik için 1 adet lisans kodu alabilirsiniz ve aldığınız lisans kodunu 3 ay içinde kullanmanız gerekir. Kullanılmayan lisanslar iptal edileceğinden lisans gerektikçe çeşitli isimlerle üye olmanızda fayda var.) Aşağıda resimde görünen zorunlu yerleri doldurup üye olun. E-posta adresinize gelen aktivasyon linkini tıklayıp üyelik işlemlerinin tamamlayın.
 

Aktivasyon linkine tıklayıp açılan sayfada (aşağıdaki resim) đây bağlantısına tıklayın.

 

Açılan sayfada lisans hakkında bazı açıklamalar mevcuttur.  Burayı Google Çeviri ile okumanız faydalı olacaktır. Okuduktan sonra alt tarafta “Tham gia ngay” yazan menüyü tıklayın. Karşınıza bir ankete katılmanızı isteyen bir sayfa gelecek. Anket sorularına ilgili seçenekleri  işaretleyip  “Tiếp tục” menüsüne basarak diğer anket sorularını cevaplayın.

Anket sorularını cevapladıktan sonra 24 saat içinde gerekli kontrollerin yapılmasına müteakip 6 aylık bedava lisans kodunuz e-posta adresinize gönderilecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Kişi ve kurumları hedef alacak yorumlar ile siyasi ve ideolojik yorumlar yapmayın lütfen.